Balto a svájci fehér, avagy dupla hepiend vol.2.

2008.07.31. 19:22 - tenderlovingcake

Címkék: állatvédelem menhelyes fajtamentő svájci fehér juhászkutya

Még tavasszal lépett velünk kapcsolatba a Svájci Fehér Juhászkutya Klub (fajtamentők és fajtaklub), hogy a képgalériánkat böngészve láttak nálunk néhány svájci fehérre emlékeztető kutyust, akiken szeretnének segíteni. Az egyikük volt Balto, aki már régóta tengette életét a menhelyen annak ellenére - ahogy a képen is látszik -, hogy gyönyörűséges szép és okos tyulika. Nem sokkal később sikerült egy jó helyet találniuk Baltonak, és rövidesen kiköltözhetett végre a menhelyről új családjához, ami már nagyon ráfért. Balto örökbefogadóinál nem csak új otthonra, hanem kutyatársra is lelt egy idősödő svájci fehér szuka személyében. A korkülönbség ellenére Balto ideális társra talált, amit az is kitűnően igazolt, hogy az addig meddőnek hitt kutyahölgy nem sokkal Balto érkezése után mindenki legnagyobb meglepetésére áldott állapotba került. Balto kisfia - a két középső fotón - leginkább egy tündéri édes jegesmacihoz hasonlít, no meg legfőképp apukájára és anyukájára :) Boldog, hosszú életet kívánunk mind az örökbefogadó, mind a kutyacsaládnak!

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Svájci Fehér Juhászkutya Klub áldozatos, körültekintő munkáját és segítségét amit azóta is nyújtanak menhelyünknek és kutyáinknak. Ha bárki ezt a fajta kutyát preferálja és gyömöszölni való fehér hógolyót szeretne örökbefogadni, keresse fel őket bátran, nem fog csalódni!

 

Balto boldog

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr88594835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása