Eheti kutya-paletta

2008.09.05. 17:21 - tenderlovingcake

Címkék: kutya spániel szuka gazdikereső fajtatiszta kan menhelyes

Vándor

 

kan, 4 év körüli, nagyon kedves kutyus, emberekkel, állatokkal is jól megvan, nyugodt kutyus, akár idős emberek mellé is!

 

 

 

Suzy

 

1 év körüli kislány kutyus, kedves aranyos kicsit félős, bárki mellé ajánljuk, mivel még pici lakásban is elég helye lenne.

 

 

 

Spani

 

kan, fajtatiszta spániel, nagy mozgásigényű, okos, kedves, imád enni..

 

 

 

Csufi

Nem tőlünk, hanem megtalálóitól kapta nevét, szerintünk nincs semmi baj a külsejével. Ivartalanitott szuka, 2 év körüli, nagyon félős bár már elég sokat változott. Sokat kell szeretgetnie annak, aki örökbefogadja, hogy visszanyerje az emberekbe vetett bizalmát. Más kutyákkal jól kijön, ezért második kutyusnak is teljesen megfelel.

 

 

Érdeklődni a 06-30-968-02-18 központi számon vagy a PhilipEgyesulet@gmail.com e-mail címen lehet a kutyusokkal kapcsolatban.


A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr66650043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása