Jákói állatkínzás - ELKÉPESZTŐ!!!

2009.05.28. 01:48 - tenderlovingcake

Címkék: kutya felhívás állatvédelem állatkínzás fajtatiszta

1. jó hír: elhozhattuk az állatokat ügyészi segítséggel!! Le lettek foglalva rendőrség által.

2. nagyon rossz hír: csak 13!! kutyát találtunk mikor kint jártunk és egyelőre csak ők lettek elhozva.

Nagyon kedves Hetesiné Marika befogadta a kutyusokat végre jobban vannak, kaptak enni futkározhatnak...Marikának nagyon nagyon köszönjünk a hihetetlenül nagylelkű segítségét!!! Az eljárás lezárásáig az állatokat nem adhatjuk ki.

Ma megtudtuk,hogy az állategészségügyi állomás állított ki egy véleményt a rendőrök számára miszerint nem voltak megfelelően tartva az állatok, de ez még nem állatkínzás!!!!!!!!!!!!Elhiszi ezt valaki?????? Hogy adhattak ki véleményt ha még az eljárás nem zárult le?
Hogy mondhatják,hogy ez nem állatkínzás? Hogy mondhat egyáltalán véleményt egy orvos,ha meg sem vizsgálta az állatokat csak rájuk nézett????????? Érti ezt valaki??? Mert mi nem! Milyen ember az ilyen aki ezt ki meri mondani,hogy ez nem állatkínzás? Elszomorító,hogy hatósági állatorvos és megteheti!!

Nagyon nagyon elegünk van már a szarakodásból!! Már nagyon kezdünk belefáradni abba, hogy mindenki mást mond mit tegyünk (hatóságok).

De még azt hiszem nincs vége az ügynek....!! Részünkről biztos nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr771148113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása