Jákói állatkínzás: MEGDÖBBENTŐ HÍREK

2009.09.21. 16:33 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem állatkínzás jákói szaporító

Újabb, sokkoló esemény történt a jákói állatkínzással kapcsolatban. Kaptunk egy határoztatot a kadarkúti rendőrségtől, miszerint vissza kell adni az ott lefoglalt 13 kutyát!!!!

INDOKLÁS: "Tekintettel arra,hogy a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, így a lefoglalt állatokat azon személy részére kell kiadni, aki a lefoglaláskor a birtokosa volt."

Lehetséges volna, hogy a rendőrségen nem ismerik az állatvédelmi törvényt? Ugyanis feketén-fehéren áll benne, hogy például:

"Az állattartó köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni.

...Az állattartó köteles az állat egészségét és higiéniai állapotát folyamatosan és szakszerűen ellenőrizni. Szükség esetén feltétlenül gondoskodni kell az állat megfelelő gyógykezeléséről."

 A jákói állatkínzás képei magukért beszélnek, ugyan milyen "felelős állattartó" lehet az, aki ilyen körülmények között tartja kutyáit????

A jákói állatkínzás részletei:

Jákói szaporító 1., Jákói szaporító 2., Jákói szaporító 3. Jákói szaporító 4.

Legfrissebb információink szerint az állatokat borzalmas körülmények közt tartó szaporító, aki maga is bevallotta, hogy pusztán profitszerzési indokból tart kutyát, most menhelyet szeretne nyitni..

AKI NEM ÉRT EGYET A KADARKÚTI RENDŐRSÉGGEL, AZ KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜK A 82 385 214 TELEFONSZÁMON, KERESSE ILLÉS NORBERTET.
Kérjük segítsd te is a munkánkat és a szenvedő állatokat, és tudasd a rendőrséggel hogy rossz döntést hozott!

Természetesen mi sem adtuk fel és tovább küzdünk azért, hogy a jákói szaporító ne kaphassa vissza a már elkobzott állatokat hiszen embertelen körülmények között tartotta őket (pl. nagyon "kellemes" volt a hőmérséklet a fóliasátorban nyáron, a 40 fokban!!!)

Reméljük, ha elegendő telefonhívást kap a rendőrség talán meggondolja mégegyszer, hogy valóban helyes határozatot hozott-e.

 További képek az állatkínzásról:

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr931397278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása