Ismerős valakinek?

2009.11.02. 18:06 - tenderlovingcake

Címkék: kutya talált

A kutyusnak őrangyala lehet, hiszen olyan állatbarátokba akadt, akinek köszönheti, hogy nem hagyták magára az erdőben kószálni, meg a vadászoknak lőgyakorlás gyanánt. Azért is baromi szerencsés, mert örökbe szeretnék fogadni őt, ha az eredeti gazdája nem jelentkezik érte egyesületünknél, az email címünkön (oltási könyve és ismertetőjeleinek megadása feltétel!). Ezúton is nagyon köszönjük, hogy befogadták a kutyust és gondoskodnak róla! :)

Szombaton, október 30-án voltunk a Zselicben kirándulni, és a képen látható kutyát találtuk. Nagyon barátságos, érdeklődő fiú kutyus, nagyjából németjuhász, border collie keverék, ápolt, csillogó bundájú, kb 1-2 éves lehet.

Pali Betyár sírja környékén csatlakozott hozzánk, és végig jött velünk a túrán (Feneketlen-tó, Mátyás-kúl, Szilvásszentmárton, Zselickisfalud, Emlékhársas, Kardosfa). Hazahoztuk magunkkal Budapestre, mert a Kardosfa Hotel recepcióján mondták, ha ott hagyjuk, lehet, hogy lelövik a vadászok.

Egyébként is gondolkodtunk, hogy befogadjuk magunkhoz, de így már semmiképp sem akartuk magára hagyni. Persze, ha a gazdája keresné Önöknél, kérem írjanak, mert neki természetesen visszaadjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr521493642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása