Elveszett cicát keresünk!

2009.11.04. 17:46 - tenderlovingcake

Címkék: cica kiscica felhívás

Kétségbeesve keresi az alábbi kiscicát gazdája, még akkor is, ha eddig csak apátiába ütközött a macska keresése során. Kérjük, aki látott hasonló állatot, legyen szíves hívja a gazdit minél előbb és segítsen a cicának hazatalálni, hiszen nekünk, állatbarátok számára egy kutya vagy macska (stb.) is családtagnak számít! Köszönjük!

Reméljük, minél előbb megkerül épen és egészségesen.

3 háztömböt körbejártunk, mindenhová becsöngettünk, de az emberek reakciója kb az volt, hogy adok másikat, vagy hogy itt nincs amúgyis utálom a macskákat.

Ma van a 4. nap, hogy elveszett, benti cica révén (életében nem volt még a kertben sem), nem tudom, hogyan boldogul kint a szabadban, bízok benne hogy valaki befogadta. Szerencsére az út mentén se találtuk, a plakátokra eddig nem jelentkezett senki. Köszönettel! Éliás Cintia

November 1-jén a Kanizsai u 84. szám alatti házból kiszökött egy rendkívül barátságos, fél éves, cirmos színű, nöstény cica. Különleges ismertetője, hogy a belső szemzugában szélesebb a fehér csík mint az átlagos cirmosokénak. Kérjük aki befogadta vagy látta értesítsen minket a címen vagy a 06-30-567-0914 es telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr631500524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása