Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Nincs megjeleníthető elem

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

NAPSUGÁR: újratöltve

2008.07.03. 19:53 - tenderlovingcake

Címkék: kutya gazdikereső kan menhelyes

Sajnos a menhely élete nem mindig rózsás, és előfordulnak néha olyan dolgok, amire senki sem számít. Így történt ez Napsugárral is, akit már 2 évvel ezelőtt, kölyökkorában elvittek tőlünk újdonsült gazdái. Azonban nem minden kutyus olyan szerencsés, hogy elsőre rátaláljon az ideális gazdi, ezért Napsugár most őt keresi, reméljük minél előbb meg is találja!

 

Napsugiról: Vizslamami kölyke, akiket egy buszmegállóba tettek ki anyukájával együtt 2006. augusztusában. Szerencsére még mielőtt baj történhetett rájuk talált egy önkéntesünk és a menhelyre kerültek. Napsugár gyönyörűszép kutyuska, aki majdnem 2 éve szerető gazdit talált, de sajnos csak rövid időre. Ezt a gyönyörű, igazi vizslalélekkel megáldott kutyát ugyanis örökbefogadói

elutazásuk miatt az elmúlt napokban visszaadták a menhelynek. Csak remélni tudjuk, hogy nem viseli meg a kis lelkét, hogy ismét menhelyre került és hogy mielőbb olyan szerető gazdira talál, aki soha de soha többet nem válik meg tőle.

Nagyon kedves, energikus, csodaszép kutyus, ezért mihamarabb aktív gazdijelöltek jelentkezését várja a menhelyen!

 

 

 

 

további felnőtt és kölyökkori képek

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr84552007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.