Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Balto a svájci fehér, avagy dupla hepiend vol.2.

2008.07.31. 19:22 - tenderlovingcake

Címkék: állatvédelem menhelyes fajtamentő svájci fehér juhászkutya

Még tavasszal lépett velünk kapcsolatba a Svájci Fehér Juhászkutya Klub (fajtamentők és fajtaklub), hogy a képgalériánkat böngészve láttak nálunk néhány svájci fehérre emlékeztető kutyust, akiken szeretnének segíteni. Az egyikük volt Balto, aki már régóta tengette életét a menhelyen annak ellenére - ahogy a képen is látszik -, hogy gyönyörűséges szép és okos tyulika. Nem sokkal később sikerült egy jó helyet találniuk Baltonak, és rövidesen kiköltözhetett végre a menhelyről új családjához, ami már nagyon ráfért. Balto örökbefogadóinál nem csak új otthonra, hanem kutyatársra is lelt egy idősödő svájci fehér szuka személyében. A korkülönbség ellenére Balto ideális társra talált, amit az is kitűnően igazolt, hogy az addig meddőnek hitt kutyahölgy nem sokkal Balto érkezése után mindenki legnagyobb meglepetésére áldott állapotba került. Balto kisfia - a két középső fotón - leginkább egy tündéri édes jegesmacihoz hasonlít, no meg legfőképp apukájára és anyukájára :) Boldog, hosszú életet kívánunk mind az örökbefogadó, mind a kutyacsaládnak!

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Svájci Fehér Juhászkutya Klub áldozatos, körültekintő munkáját és segítségét amit azóta is nyújtanak menhelyünknek és kutyáinknak. Ha bárki ezt a fajta kutyát preferálja és gyömöszölni való fehér hógolyót szeretne örökbefogadni, keresse fel őket bátran, nem fog csalódni!

 

Balto boldog

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr82594835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.