Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

SOS: Valér megint gazdit keres!

2008.08.21. 14:22 - tenderlovingcake

Címkék: kutya gazdikereső fajtatiszta magyar vizsla

UPDATE: Böbe sorsa megoldódott!

Valér gazdája hirtelen lebetegedett és mivel betegsége ágyhoz kötött ezért nem tud tovább gondoskodni sem Valérről, sem az 5 éves magyar vizsla szukájáról, bármennyire is szereti őket. Mivel a házát emiatt el kellett adnia és szeptember 4-én költözik társasházba ezért SOS ideiglenes v. végleges örökbefogadót keresnek mindketten, lehetőleg együtt, külön-külön is mehetnek, de mindenképpen csak nagyon-nagyon jó helyre.

Néhány info a kutyusokról:
Valér 6 év körüli, Böbe 5 éves fajtatiszta magyar vizsla (ez ugye nem számít soknak mert a vizslák 14-16 évig élnek). Valér 1,5 éve lakik jelenlegi gazdájánál, előző gazdája lepasszolta őt fél év után, mivel családot alapított és nem volt többé a kutya számára hely.
Mindketten jól szocializáltak, emberekkel, más kutyákkal is barátságosak, imádják a gyerekeket és nagyon nagy a szeretetigényük, ragaszkodóak, ahogy egy vizslától kitelik. Valér előéletéről nem tudunk sokat, mert befogott kutyus volt. Böbe nemes családból származik, vadászversenyt nyert (papírjai megvannak) és aktívabb Valérnél. Egyébként ágyban alvósak voltak eddig, de kertesházban éltek. Lehetőleg együtt szeretnénk őket elhelyezni, akár lakásban akár kertesházban, de mindenképp lakásba való bejárással, mert a vizslák nem bírják a szélsőséges időjárást. Jelenleg Budapesten élnek, de Budapest és Kaposvár 50 km-es körzetéből is várjuk gazdijelöltek jelentkezését!

Olyan örökbefogadók jelentkezését várjuk, akik elég időt tudnak szánni a kutyákra, fizikailag is bírni fogják az ellátásukat hosszú évekig és akinél életük végéig éldegélhetnek a gazdival, nem fogja őket lepasszolni 1-2 év után.

Érdeklődni a 20 934 7950 telefonszámon vagy a PhilipEgyesulet@gmail.com email-en lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr25626058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.