Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Gazdikereső-özön

2008.08.25. 12:30 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem gazdikereső menhelyes

Íme néhány új kutyus, aki nemrég került a menhelyre és szeretne minél előbb gazdira találni. Különös tekintettel a vak kutyusra, aki igazán nem foglal sok helyet, nagyon jó fej és nem szeretné utolsó éveit a menhelyen tölteni, KIEMELTEN gazdit keres! Várjuk a gazdijelöltek jelentkezését a 06-30-968-02-18 telefonszámon vagy a PhilipEgyesulet@gmail.com e-mail címen!

Ő Mókus, kan, 1,5 éves. Kicsit félénk de aranyos. Minden kutyával jól kijön. Szeret labdázni, ismeri a pórázt, nem bántja a cicákat. Családi házba való.

 

 

 

 

Csutak

Ivartalanított szuka, kb. 1,5 éves.Imád futkározni elégaktív kutyus. Minden kutyával és az emberekkel is kedves.

 

 

 

 

Bütyi

Ivartalanított szuka, kb. 2 éves. Nagyon aktiv kutyus. Családi házba való nagyon jó házörző. Minden kutyával kijön csak néha átveszi az irányítást.

 

 

 

 

Vak kutyus

Ő mindkét szemére vak. Még nem adtunk neki nevet. 8-10 éves kutyus de  még aktív! Aki utolsó 5-7 évét szebbé szeretné tenni jelentkezzen mert egy igazán kedves, aranyos kutyus. Az első pillanattól kezdve megengedi, hogy felvegyük soha nem morgott vagy harapott pedig teljesen idegenek voltuk a számára. Minden kutyával kedves.

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr9631766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.