Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Állatok világnapja - Köszönetnyilvánítás

2008.10.21. 18:49 - tenderlovingcake

Címkék: felhívás állatvédelem menhelyes

Kedves résztvevők!
 
Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki kilátogatott rendezvényünkre, hogy jelenlétével is támogatta a menhely és az elárvult állatok sorsát.
Mivel rengeteg adomány gyűlt össze a rendezvényen - mind kutyaeledel, takarók, szőnyegek, stb. - szeretnénk nagyon megköszönni minden adományozónak, hogy gondoltak a menhelyen élő állatokra és ennyi mindent ajánlottak fel javukra! Minket is meglepett, mennyi mindent kaptunk.
Végül, de nem utolsósorban, szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy e nemes ügy mellé álltak, nélkülük nem jöhetett volna létre rendezvényünk:
 

A RENDEZVÉNY TÁMOGATÓI:

 

- DEJA VU ( Zárda u.)
- BESSY KUTYAKOZMETIKA (Arany J. U.)

- MC DONALD'S 

- MONADA BIO ÉS REFORMHÁZ (Petőfi u.)

- DÍSZÁLLAT KERESKEDÉS (Damjanich u.)

- PROFI PRINT STÚDIÓ ( Teleki u.)

- ÍRÓSZER, KÖNYV, AJÁNDÉK ( Csontos Ágnes Honvéd u.)

 

Képek hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr82725143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.