Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

FRISSÍTVE: Már csak 4 cukorfalat keres gazdit!

2009.02.25. 19:23 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem talált szuka kan

 Akkor a maradék 4, akiknek még keresünk:

Az első képen  Zorro és Monti, ők a fiúk. Zorro közepes termetű lesz, Monti kicsit nagyobb, ő a megfontoltabb,sokszor olyan mint egy angol lord (ezért is lett a neve Montgomery), de ő is játékos, nagyon szeret pl: labdázni,. Zorro nevét először a pofáján levő fekete „maszk” miatt kapta, de aztán kiderült, hogy nagy csibész is, (pl: kilopja a nagyobb kutyák tányérjából a legjobb falatokat, )de igazából mindenkit levesz a lábáról, sokkal „bújosabb”mint Monti, igényli hogy simogassák, lehet dögönyözni.

2 kép:  Brandy a legfélősebb, bár csak az emberekkel, amúgy nagyon határozott leányzó, a kutyusok között sokszor ő „rak rendet”, még Monti (4 közül a legmasszívabb) is tart tőle.

3. kép:  Zorro, Amidala (fehér nyakú  lánykutyus) és Brandy.

Amidala  is szeret emberek közelében lenni, őt is lehet dajkálni, de nem olyan csibész mint Zorro.

Mindegyik játékos, és mindegyiket nagyon szeretjük, de már van 2 felnőtt kutyusunk, többet nem lenne szerencsés tartani. November első hetében születtek, tehát most már nyugodtan el lehet őket vinni. Mindent megesznek, (akár kézből) kapnak száraz kutyatápot is, nem válogatósak.
Mindegyiket féregtelenítve, első oltást megkapva adjuk oda, ha kell szállítjuk őket. A lány kutyusokat ivartalanítatjuk, ha kell. Nagyon megköszönjük az eddigi fáradozásukat is, és kérjük legyenek szívesek továbbra is segíteni a hirdetésben! Nagyon szeretnénk, ha minden kutyusunk gazdira lelne, nekik is ez lenne a legjobb.

 Üdvözlettel: Cs. Tímea 20/9946-302

 További képek: 

MONTI
AMIDALA
BRANDY
ZORRO

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr99965911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.