UPDATE: szépen fogynak a kiskutyák - Zorro gazdis

2009.03.03. 17:26 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem talált gazdikereső

Már csak 3 kiskutya keresi felelősségteljes gazdiját! Zorro is gazdira talált, így MONTY, BRANDY ÉS AMIDALA közül lehet választani a gazdijelölteknek.

Örülünk, hogy tudunk segíteni, és továbbra is kiemelten fogjuk támogatni azokat az állatbarátokat, akik kidobott állatok életét mentik meg azzal, hogy befogadják őket arra az időszakra, amíg gazdit találnak nekik. Ezzel nem csak azoknak az állatoknak segítenek, hanem olyan kóbor ebeknek is, akik bekerülhetnek ezáltal a menhelyre, így mi is több állatot tudunk befogadni.

 Kedves Egyesület!

Örömmel értesítem Önöket, hogy a 029-es képen látható Zorro kutyus is gazdira talált, az Önök internetes hirdetése alapján !

Remélem a „maradék” 3-t is megtalálják majd, de egyelőre ők még maradnak a gazdit keres rovatban. A héten megkapták a szopornyica elleni védőoltást, illetve az azt követő tablettát.

Nagyon köszönjük eddigi munkájukat, a múltkori nagyon gyors képcserét, (aminek íme, meg is lett az eredménye!!) és továbbra is kérjük segítségüket.

Üdvözlettel: Csordás Timea Mária, Bóka Roland 20/9946-302

 

még több kép a kutyusokról: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr88977876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása