Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Jákói állatkínzás - ÚJABB RÉSZLETEK!

2009.05.28. 19:44 - tenderlovingcake

Címkék: felhívás állatvédelem állatkínzás fajtatiszta jákói szaporító

Tegnap este az állatok lefoglalása után a jegyzővel kint jártunk megnézni, hogy tényleg nincs ott több állat, mert a rendőrök erről biztosítottak minket. Sajnos nem bizonyult igaznak a dolog, malacokat láttunk kint futkosni.. Ma is elmentünk megnézni, mi a helyzet, hiszen csupán 13(!!!) kutyát tudtunk lefoglalni, ami a töredéke az ott talált állatoknak. Kutyaugatást hallottunk a pincéből, szóval a szaporító oda rejtette most el őket. Ezért azonnal beszéltünk az illetékes rendőrrel, akinél a feljelentést is megtettük, mivel ha nem hozzuk ki onnan sürgősen az állatokat, azok rövid időn belül el fognak pusztulni, hiszen nyilvánvalóan nem látja el őket a szaporító még az alapvető dolgokkal sem, mint étel és víz. A rendőr szó szerint azt mondta nekünk, hogy mi ne pattogtassuk őt, majd ő tudja, hogy mit kell tennie... (!!!)

HÁT NEKÜNK NEM ÚGY TŰNIK! Itt egy teljesen egyértelmű állatkínzásos esettel állunk szemben, azonban a hatóságok nagy ívben tesznek arra, hogy az állatokkal mi történik! Jön a hosszú hétvége, így a szaporítónak ismét pár napja van továbbköltöztetni az állatokat, hogy azokat éheztesse és kínozza tovább! Nagyon félünk attól, hogy újabb életekbe kerül a hatóságok nemtörődömsége!

Mi semmiképp nem adjuk fel, addig fogunk járkálni Jákóra amíg el nem tudjuk hozni onnan az összes állatot, hiszen elvileg MINDEGYIK állatot lefoglalta a rendőrség, így a szaporítónak oda kellett volna adnia őket nekünk. Nem fogunk leszállni a hatóságok nyakáról sem, amíg nem lesz eredmény, amíg nem lesznek nálunk az állatok!! NEM ADJUK FEL!!!

Köszönjük mindenkinek, aki ír és telefonál a támogatást, ha bárkinek jó ötlete támad a gyors megoldásra, lépjen velünk kapcsolatba!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr231149611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.