Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Jákói állatkínzás - ELKÉPESZTŐ!!!

2009.05.28. 01:48 - tenderlovingcake

Címkék: kutya felhívás állatvédelem állatkínzás fajtatiszta

1. jó hír: elhozhattuk az állatokat ügyészi segítséggel!! Le lettek foglalva rendőrség által.

2. nagyon rossz hír: csak 13!! kutyát találtunk mikor kint jártunk és egyelőre csak ők lettek elhozva.

Nagyon kedves Hetesiné Marika befogadta a kutyusokat végre jobban vannak, kaptak enni futkározhatnak...Marikának nagyon nagyon köszönjünk a hihetetlenül nagylelkű segítségét!!! Az eljárás lezárásáig az állatokat nem adhatjuk ki.

Ma megtudtuk,hogy az állategészségügyi állomás állított ki egy véleményt a rendőrök számára miszerint nem voltak megfelelően tartva az állatok, de ez még nem állatkínzás!!!!!!!!!!!!Elhiszi ezt valaki?????? Hogy adhattak ki véleményt ha még az eljárás nem zárult le?
Hogy mondhatják,hogy ez nem állatkínzás? Hogy mondhat egyáltalán véleményt egy orvos,ha meg sem vizsgálta az állatokat csak rájuk nézett????????? Érti ezt valaki??? Mert mi nem! Milyen ember az ilyen aki ezt ki meri mondani,hogy ez nem állatkínzás? Elszomorító,hogy hatósági állatorvos és megteheti!!

Nagyon nagyon elegünk van már a szarakodásból!! Már nagyon kezdünk belefáradni abba, hogy mindenki mást mond mit tegyünk (hatóságok).

De még azt hiszem nincs vége az ügynek....!! Részünkről biztos nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr911148113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.