Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Csöpi gazdit keres!

2009.08.11. 11:58 - tenderlovingcake

Címkék: kutya felhívás állatvédelem

Szerencsére egyre többen segítik munkánkat és fogadják be az utcán kóborló állatokat arra az időre, amíg új gazdira találnak. Csöpinek is nagy szerencséje volt, hogy ilyen állatbarátokra talált, így nem kell tovább az utcán éheznie arra várva, hogy végre valaki befogadja. Igazán megérdemli a kutyus, hogy rátaláljon egy olyan gazdira, aki őkutyaméltóságának megfelelő otthont nyújt számára!
Köszönjük megtalálóinak ezúton is, hogy megmentették az életét!

Kb. 2 hónapja kóborol már Kaposfőn, ez a véleményünk szerint foxi és tacsi keverék kan kutyus.
Nagyon barátságos, habár idegenekkel először bizalmatlan. Nagyon ragaszkodó, egy emberhez kötődik jelenleg most hozzám, gondolom, hogy a sok szabadban eltöltött kóborlási nap után én vagyok neki, a biztos pont. 2009. július 6-a óta azaz két napja van nálunk. A szomszédaink befogadták volna, de náluk nincs másik kutya, valószínűleg ezért nem maradt ott velük, hiába próbáltuk. Nekünk van már két kutyusunk ők lányok, elfogadták őt, és ő is őket. Szeret ásni, csirkéket hajkurászni, valószínűleg vadász ösztön is szorult belé, és az egér keresést sem veti meg. Szóval nagyon szeretetre méltó kis jószág. Aki befogadja annak számolni kell azzal, hogy pár napig nem tud kimozdulni úgy, a házból, hogy a kutyus ne szökne utána. Egyébként mi Csöpinek neveztük el. Utánam párszor kiszökött, de mindig visszajött. Értelmes, könnyen tanítható fiatal kis eb.
Érdeklődni: 7523 Kaposfő, Csokonai u. 20. Tel.: 06/30 289-7331 Pohnerné Lénárd Beatrix

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr671302500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.