Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Jákói állatkínzás: MEGDÖBBENTŐ HÍREK

2009.09.21. 16:33 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem állatkínzás jákói szaporító

Újabb, sokkoló esemény történt a jákói állatkínzással kapcsolatban. Kaptunk egy határoztatot a kadarkúti rendőrségtől, miszerint vissza kell adni az ott lefoglalt 13 kutyát!!!!

INDOKLÁS: "Tekintettel arra,hogy a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, így a lefoglalt állatokat azon személy részére kell kiadni, aki a lefoglaláskor a birtokosa volt."

Lehetséges volna, hogy a rendőrségen nem ismerik az állatvédelmi törvényt? Ugyanis feketén-fehéren áll benne, hogy például:

"Az állattartó köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni.

...Az állattartó köteles az állat egészségét és higiéniai állapotát folyamatosan és szakszerűen ellenőrizni. Szükség esetén feltétlenül gondoskodni kell az állat megfelelő gyógykezeléséről."

 A jákói állatkínzás képei magukért beszélnek, ugyan milyen "felelős állattartó" lehet az, aki ilyen körülmények között tartja kutyáit????

A jákói állatkínzás részletei:

Jákói szaporító 1., Jákói szaporító 2., Jákói szaporító 3. Jákói szaporító 4.

Legfrissebb információink szerint az állatokat borzalmas körülmények közt tartó szaporító, aki maga is bevallotta, hogy pusztán profitszerzési indokból tart kutyát, most menhelyet szeretne nyitni..

AKI NEM ÉRT EGYET A KADARKÚTI RENDŐRSÉGGEL, AZ KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜK A 82 385 214 TELEFONSZÁMON, KERESSE ILLÉS NORBERTET.
Kérjük segítsd te is a munkánkat és a szenvedő állatokat, és tudasd a rendőrséggel hogy rossz döntést hozott!

Természetesen mi sem adtuk fel és tovább küzdünk azért, hogy a jákói szaporító ne kaphassa vissza a már elkobzott állatokat hiszen embertelen körülmények között tartotta őket (pl. nagyon "kellemes" volt a hőmérséklet a fóliasátorban nyáron, a 40 fokban!!!)

Reméljük, ha elegendő telefonhívást kap a rendőrség talán meggondolja mégegyszer, hogy valóban helyes határozatot hozott-e.

 További képek az állatkínzásról:

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr811397278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.