Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Ismerős valakinek?

2009.11.02. 18:06 - tenderlovingcake

Címkék: kutya talált

A kutyusnak őrangyala lehet, hiszen olyan állatbarátokba akadt, akinek köszönheti, hogy nem hagyták magára az erdőben kószálni, meg a vadászoknak lőgyakorlás gyanánt. Azért is baromi szerencsés, mert örökbe szeretnék fogadni őt, ha az eredeti gazdája nem jelentkezik érte egyesületünknél, az email címünkön (oltási könyve és ismertetőjeleinek megadása feltétel!). Ezúton is nagyon köszönjük, hogy befogadták a kutyust és gondoskodnak róla! :)

Szombaton, október 30-án voltunk a Zselicben kirándulni, és a képen látható kutyát találtuk. Nagyon barátságos, érdeklődő fiú kutyus, nagyjából németjuhász, border collie keverék, ápolt, csillogó bundájú, kb 1-2 éves lehet.

Pali Betyár sírja környékén csatlakozott hozzánk, és végig jött velünk a túrán (Feneketlen-tó, Mátyás-kúl, Szilvásszentmárton, Zselickisfalud, Emlékhársas, Kardosfa). Hazahoztuk magunkkal Budapestre, mert a Kardosfa Hotel recepcióján mondták, ha ott hagyjuk, lehet, hogy lelövik a vadászok.

Egyébként is gondolkodtunk, hogy befogadjuk magunkhoz, de így már semmiképp sem akartuk magára hagyni. Persze, ha a gazdája keresné Önöknél, kérem írjanak, mert neki természetesen visszaadjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr611493642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.