Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Elveszett cicát keresünk!

2009.11.04. 17:46 - tenderlovingcake

Címkék: cica kiscica felhívás

Kétségbeesve keresi az alábbi kiscicát gazdája, még akkor is, ha eddig csak apátiába ütközött a macska keresése során. Kérjük, aki látott hasonló állatot, legyen szíves hívja a gazdit minél előbb és segítsen a cicának hazatalálni, hiszen nekünk, állatbarátok számára egy kutya vagy macska (stb.) is családtagnak számít! Köszönjük!

Reméljük, minél előbb megkerül épen és egészségesen.

3 háztömböt körbejártunk, mindenhová becsöngettünk, de az emberek reakciója kb az volt, hogy adok másikat, vagy hogy itt nincs amúgyis utálom a macskákat.

Ma van a 4. nap, hogy elveszett, benti cica révén (életében nem volt még a kertben sem), nem tudom, hogyan boldogul kint a szabadban, bízok benne hogy valaki befogadta. Szerencsére az út mentén se találtuk, a plakátokra eddig nem jelentkezett senki. Köszönettel! Éliás Cintia

November 1-jén a Kanizsai u 84. szám alatti házból kiszökött egy rendkívül barátságos, fél éves, cirmos színű, nöstény cica. Különleges ismertetője, hogy a belső szemzugában szélesebb a fehér csík mint az átlagos cirmosokénak. Kérjük aki befogadta vagy látta értesítsen minket a címen vagy a 06-30-567-0914 es telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr541500524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.