Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Gyerekbolond kutyus gazdit keres!

2009.12.20. 20:45 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem gazdikereső

Augusztusban találtuk,kerestük a gazdáját de nem találtuk. Soványan, kullancsal tele fogadtuk be kitudja mióta kóborolt. A faluban akkor már 10 napja látták jönni-menni de senki nem fogadta be. Akkor 10 hónap körülinek mondta az orvos és retriver keveréknek. Oltásait megkapta, féregtelenítést és akkor kullancsírtót is. Mindent megeszik,egyáltalán nem válogat.
Tudni kell róla hogy minket nagyon szeret, de idegeneket nagyon megugatja. Éjszakánként a rókákat is nagyon ugatja.
Házörzésre és emberörzésre kiváló,de szeret szökni.Amikor hozzánk került pont 1 hónapig otthon voltunk vele és utánna nagyon rosszul viselte hogy nincs vele senki.A gyerekek után szökött főleg.Talán ez az egyetlen hibája.
Nagyon boldogok lennénk ha olyan emberhez kerülne aki sokat van otthon ,és szereti.Sajnos a környezetünkben nincs lehetőség az elajándékozásra,mert vagy lakásban lakik mindenki vagy pedig már van kutyája.Itt a faluban pedig akkor sem fogadta be senki.
 
Üdvözlettel
Cséfalvay Balázs
csefa.balazs@kapos-net.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr311611705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.