Talált tacsi régi v. új gazdit keres!

2010.01.27. 18:53 - tenderlovingcake

Címkék: állatvédelem talált taszár kölyökkutya

Tisztelt Philip Egyesület! Nemrég találtuk a képen látható kan kölyökkutyát Taszáron. Január 16-a körül láttuk először. Most nálunk van, de sajnos az eddigi három kutya mellé már nem tudunk befogadni egy negyediket. Ezért szeretnénk megtalálni a régi, vagy új gazdáját-ehhez kérnénk segítségüket. Ha nem sikerül, akkor nincs más választásunk, el kell vitetnünk. Már néztük a weboldalukon az elveszett kutyusokat is, sajnos ő nincs közöttük. Ha valaki érdeklődne a kuytus iránt, elér minket a 20/417-26-36-os telefonszámon, vagy személyesen Taszáron, a Széchenyi u. 155. alatt. Előre is köszönettel: Tarlósi Pál és Tarlósi Szilvia

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr751707190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kbarát 2010.03.24. 12:30:50

Nagyon aranyos kutya lenne de annyira félős (pontosabban beszari)hogy nem lehet vele foglalkozni mert elbújik nem lehet előcsalogatni semmivel.Nem eszik minden rezzenéstől meg ilyed.3x tudtuk elkapni amig nyakörvet és bolha nyakörvet kapott.Meglett simogatva de semmi egy zörej és többet az nap nem is látjuk.

tenderlovingcake 2010.03.24. 13:09:22

üdv,
biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül ennyire ijedős, biztos nem nagyon érhették pozitív élmények az ember jelenlétével kapcsolatban. egy ilyen kutyusnak időt kell hagyni - ahogy a kísérleti kutyák esetében is, akik szintén nem kedvelik az elején az ember közelségét érthető okokból - és türelmesnek kell lennünk vele, nem szabad magunkat ráerőltetni, mert attól csak még jobban félni fog tőlünk. a bizalmat vissza kell nyerni nála, amit az emberekben egyszer már elvesztett. pozitív visszajelzéssel, türelemmel és megfelelő technikával és módszerekkel ez egyáltalán nem lehetetlen kihívás, de nem egyik napról a másikra történik a változás, hanem hónapok kérdése.
ha van kérdés a ümódszerrel kapcsolatban, szívesen segítek.
tlc
süti beállítások módosítása