Feed és hírlevél

RSS feed
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Email címed:

Elérhetőségeink

központi telefonszám:
06-30-968-02-18
E-mail küldés
Weboldal
Képgaléria

PHILIP képekkínai szőrmét tessék!

TLC

Így tesztel az IAMS

Magunkról

Egyesületünk 2006. január 1-től a gyepmesteri feladatot teljes egészében átvállalta. Ez azt jelenti, hogy végre megszűnt a sintértelep Kaposváron, egyesületünk gondoskodik a kóbor állatok menhelyre szállításáról Kaposvár területén belül, majd a 14 napos karanténidő lejárta után új gazdit keres az állatoknak. MENHELYÜNKÖN TOVÁBBRA SINCS ALTATÁS! HA KAPOSVÁR TERÜLETÉN KÓBORLÓ, ELÜTÖTT, VAGY SÉRÜLT KUTYÁT LÁT, VAGY ELVESZTETTE KEDVENCÉT, AKKOR KÉRJÜK, JELEZZE NEKÜNK A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON! Jelenleg önkéntesek végzik a menhelyünkön a kutyák ellátását, ami a napi sétát is magába foglalja. Az adó 1%-ból szerencsésen sikerült bevezetni a vizet és áramot menhelyünkre, adományozóinknak ezúton is köszönjük! Az épületek azonban felújításra és az állatok számának folyamatos növekedése miatt bővítésre is szorulnak, ezért bármilyen segítséget köszönettel veszünk (forgács - tekintettel a hihetetlen nagy sárra, rossz lábosok, edények, régi szőnyeg (darab), ajtók, ablakok, bármi, amire Önnek már nincs szüksége, de a kutyáinknak hasznos lehet.) Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a menhelyen, ha ki szeretne látogatni, akkor időpont-egyeztetés miatt kérem, hívja a fent említett telefonszámot, mi a hét minden napján dolgozunk! Jelenleg 150+ befogadott kutya van ápolási helyeinken elhelyezve, akiknek megfelelő helyet keresünk. Az állatok élelmezését és állatorvosi ellátását (oltások, műtétek) jó érzésű emberek adományaiból és a tagdíjból fedezzük. A nap mint nap szaporodó, gazdátlanul kóborló, kiszolgáltatott és mostoha körülmények között tartott állatok áldatlan helyzetén kívánunk segíteni erőnkhöz képest. Ehhez kérjük az állatbarátok és mindazon emberek segítségét, akik úgy gondolják, hogy az ember környezete iránt felelősséggel tartozik. Amennyiben Ön célkitűzéseinkkel egyetért és szeretne segíteni, kérjük, szíveskedjen felkarolni a nemes ügyet adományaival, ötleteivel. SEGÍTSÉGÉT NAGYON KÖSZÖNJÜK JOBB SORSRA ÉRDEMES NEGYLÁBÚ BARÁTAINK NEVÉBEN IS!

Elveszett cica kerestetik

2010.11.23. 09:53 - tenderlovingcake

Címkék: cica felhívás állatvédelem állatkínzás

Délelőtt beszéltünk egy elveszett fehér kandúr cicáról, küldöm róla a fényképet, hátha valaki jelentkezik Önöknél vele.

 

Telefonszámom: 06-30-670-5700

Köszönöm!

Mamszi és Fürgi ápdét :)

2010.11.17. 11:03 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem menhelyes

Sziasztok!

Most hétvégén ismét alkottak az ebadták.:) A Fürge teljesen be volt sózva, állandóan játszani akart. A Mami, hát Ő a Mami. Egy két hempit eltekintve (produkálta magát) csak nyugodtan ült és nézelődött. Nemsokára elkészítem a téli vackukat a garázsban. Minden télen bent éjszakáznak, de ha cudar hideg van nappal is, akkor pisi, kaki és irány vissza. A Mamit néha úgy kell kirobbantani :) Nagyon kényelmes a kis lelkem... Na, minden jót nektek, sziasztok!

Krisztina és Attila

Elveszett Lili, a palotapincsi!

2010.11.17. 11:02 - tenderlovingcake

Címkék: felhívás szuka fajtatiszta

 RÁKSIBÓL (Kaposvártól 25 km-re ) 2010. október 10-én elveszett egy fehér-szürke színű fajtatiszta Pekingi Palotakutya (Palotapincsi).

7 éves, a bal szeme sérült, nyakörv nem volt rajta és a Lili névre hallgat. A képét a mellékletben találod.

Ha sikerül megtalálni vagy ha látták valahol az alábbi telefonszámon és e-mail címen értek el.

Tel: +36305721053, +36305031934

E-mail: huszar.anett@freemail.hu

http://allatok.info/vlostanimal.php?a=5261

 

 

PHILIP Természet- és Állatvédő Egyesület - Kaposvár Központi telefonszám: 06-30-968-0218 weboldal        blog        e-mail
Blogger Facebook Picasa Blog RSS Legfrissebb híreink: BRÉKING: Dajkakutyát vár 4 éhes dobikölyök

BRÉKING: Dajkakutyát vár 4 éhes dobikölyök

2010.11.17. 10:59 - tenderlovingcake

Címkék: felhívás állatvédelem állatkínzás szuka sos kölyökkutya

Tegnap délután Hedrehelyen meghalt egy anyakutyus, maga mögött hagyva 6 db 4 napos éhesszájú Dobermann kölyköt! Dajkakutyát keres nekik a gazdi, minden megoldás érdekli, akár magához is venne egy szoptató mamikutyát, de el is viszi hozzá a kölyköket,amíg szopnak. Igaziból egy kölyköt szeretne megtartani, de ha a dajkakutyus gazdája nem szeretné megtartani a többi kutyust, akkor szívesen várja vissza akár mind a hatot!

A gazda elérhetősége a következő: Nárai József 30/598-55-24

DHARMA - Fajtatiszta magyar vizsla szuka gazdit keres!

2010.10.14. 16:20 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem állatkínzás szuka gazdikereső magyar vizsla

DHARMA

2-3 év körüli fajtatiszta magyar vizsla szuka. Nagyon-nagyon kedves, puszis, bújós, igazi vizslalélek lakozik benne.

Imádja az embereket, a kutyákkal is jól kijön. Olyan helyet keres, ahol minimum bejárós lehet, hiszen a bundája miatt számára nem előnyös a kerti tartás.

Egyébként estelente már eléggé fázik, ezért minél előbb várja álomgazdiját, aki meglehetősen jól fog járni Dharmával.

TEL: 06 30 968 0218

Fekete "szörnyecskék" gazdira várnak - 6 kiscica

2010.10.14. 16:19 - tenderlovingcake

Címkék: cica kiscica állatvédelem gazdikereső

Küldöm a kismacskákról készült fotókat. Összesen 6-an vannak, szinte mindegyik egyforma: sötét színűek, némelyik teljesen fekete, mások fent sötétbarnásak, lefelé a lábuk felé haladva már feketék.

Nagyon bízunk benne, hogy tudtok segíteni gazdát keresni nekik, még a tél beállta előtt. Szerintem legideálisabb számukra, ha családi házhoz kerülhetnének kinti cicáknak.

Üdvözlettel

Molnár Gábor 30/235-7081

6 hetes kiskutya gazdira vár

2010.10.14. 16:18 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem szuka gazdikereső kölyökkutya

Telefonon történt megbeszélésünk szerint küldöm a képeket a kiskutyáról. A kutyus szuka, 6 hetes, 3-szor volt féregtelenítve, vasárnap fogja kapni az első oltást (7 hetesen). A kiskutya ingyen elvihető. (Kaposfüred, Repkény u. 3.)
 
Hegedüs János 06-70/384 3448
 

Napi jóhír

2010.10.02. 11:54 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem állatkínzás

Ezt a kiskutyát állatkínzásból hoztuk el, a lehető legnagyobb mocsokban élt 2 évig, a bejelentő szerint nem vitték ki a levegőre egyáltalán. Egy ürülékkel teli konyhában élt.

Ez a kép már a kozmetikus után készült, a körmei olyan hosszúak voltak, hogy már benőttek a húsába, és mindenhol csimbókokban lógott rajta az ürülék, szegény nagyon-nagyon büdös volt.

A vele történtek ellenére nagyon kedves, ragaszkodó kutyus, és már van gazdija! :))

A nap gazdikeresője: Ropi

2010.10.01. 11:48 - tenderlovingcake

Címkék: állatvédelem állatkínzás gazdikereső kan menhelyes

ROPI

 

Fiatal kan kutyus, fél a kutyáktól, jobb lenne neki, ha egyedüli kutyaként élhetne. Csak és kizárólag lakásba való, mert nagyon fázós.

Tel: 06 30 968 0218

Megosztás

A nap gazdikeresője: Jack

2010.09.30. 11:42 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem állatkínzás gazdikereső kan menhelyes

JACK

 

Jagd terrier (keverék?), tipikus terrier személyiséggel megáldva. Szeret veszekedni, nagy pankrátor, nagy a mozgásigénye, csak szuka kutya mellé adjuk örökbe, vagy egyedüli kutyának.

Tel: 06 30 968 0218