Ellopott kutyust keresünk!

2009.04.07. 20:00 - tenderlovingcake

Címkék: kutya fajtatiszta

Jó napot kívánok!

Segítséget szeretnék kérni Önöktől. Tavaly decemberben elloptak tőlünk egy fajtiszta drótszőrű kis növésű foxi kutyát. Egyik ismerősünk a napokban jelezte, hogy látta a kutyát Kaposváron az utcákon. De sajnos nem tudta megfogni. Kérem önöket ha tudnak segítsenek.
Kerestük mi is de sajnos nem Kaposváron lakunk hanem Szabás községben.
A Kutya jellemzői tulajdonságai: Fajtiszta drót szőrű kis növésű foxi. Teste fehér feje fekete és a homlokán van egy kis fehér folt. Nyakán forradások találhatók. Fogai csempén állnak olyan mintha vicsorítana. Neve Buldózer vagy Buldi nagyon szelíd. Sajnos képet nem tudok mellékelni, de utolsó információink szerint Kaposfüreden és a Margit templom környékén látták. Kérem önöket ha tudnak segíteni a keresésben nagyon hálásak lennénk! Kérem jelezzék hogy megkapták levelem.

Tisztelettel: Szij Mónika
elérhetőség: ezen az email címen
Tel: 0630/586-3898 vagy édes apám telefon száma : 0630/226-2127

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr971052491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása