NAPSUGÁR: újratöltve

2008.07.03. 19:53 - tenderlovingcake

Címkék: kutya gazdikereső kan menhelyes

Sajnos a menhely élete nem mindig rózsás, és előfordulnak néha olyan dolgok, amire senki sem számít. Így történt ez Napsugárral is, akit már 2 évvel ezelőtt, kölyökkorában elvittek tőlünk újdonsült gazdái. Azonban nem minden kutyus olyan szerencsés, hogy elsőre rátaláljon az ideális gazdi, ezért Napsugár most őt keresi, reméljük minél előbb meg is találja!

 

Napsugiról: Vizslamami kölyke, akiket egy buszmegállóba tettek ki anyukájával együtt 2006. augusztusában. Szerencsére még mielőtt baj történhetett rájuk talált egy önkéntesünk és a menhelyre kerültek. Napsugár gyönyörűszép kutyuska, aki majdnem 2 éve szerető gazdit talált, de sajnos csak rövid időre. Ezt a gyönyörű, igazi vizslalélekkel megáldott kutyát ugyanis örökbefogadói

elutazásuk miatt az elmúlt napokban visszaadták a menhelynek. Csak remélni tudjuk, hogy nem viseli meg a kis lelkét, hogy ismét menhelyre került és hogy mielőbb olyan szerető gazdira talál, aki soha de soha többet nem válik meg tőle.

Nagyon kedves, energikus, csodaszép kutyus, ezért mihamarabb aktív gazdijelöltek jelentkezését várja a menhelyen!

 





 

 

 

további felnőtt és kölyökkori képek

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr79552007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása