Dupla hepiend

2008.07.30. 16:21 - tenderlovingcake

Címkék: kutya menhelyes örökbefogadott

Néha a jótett más jócselekedet is vonz maga után: Katalin küldött nekünk képeket és pár szép szót Stefiről, aki menhelyünkön élt, és az új kutyusról, akit az utcáról fogadtak be a minap. Nagyon cukik így ketten együtt, biztosan jól érzik magukat egymás társaságában, biztonságban, békében és szeretetben. Sokszor csókoltatjuk őket és köszönjük! :) Arról muszáj említést tenni, hogy mennyi mindentől mentették meg mindkét kutyust az örökbefogadók: autóbaleset, állatkínzás, éhhalál, gutaütés és/vagy kiszáradás a melegben, és még sorolhatnánk.. Azt meg már nem is említjük, mekkora terhet vettek le az egyesület válláról, amikor a kiskutyával nem rohantak rögtön a menhelyre, ahol Parvo vírus tenyészet működik (életveszélyes egy kölyökkutyára nézve), hanem befogadták és felelősséget vállalnak érte élete végéig. Ráadásul annak ellenére, hogy mindent megteszünk a menhelyi kutyák jó közérzete érdekében, semmi sem pótolhatja azt, hogy családban élhetnek.

FONTOS: Magyarországon többszázezerre tehető a kóbor állatok száma. A szerecsésebbeket befogadják vagy menhelyre kerülnek, a többiek sintértelepen végzik, vagy az utcán élnek, ahol ezernyi veszély leselkedik rájuk. Az állatok túlszaporodására az egyetlen megoldás az ivartalanítás! Ha többet akarsz tudni róla, kattints IDE! 

Sziasztok!


Azért írok, hogy megosszam veletek az örömömet, még pedig azt, hogy a Stefyke nagyon jól érzi magát nálunk! Teljesen megszokta a kis helyét!

Képzeljétek még játszótársa is lett. Befogadtunk 1 kiskutyát akit szintén úgy dobtak ki! Pár nap alatt nagyon jól összeszoktak. Jókat játszanak, a Stefy anyáskodik a pici felett...

Csak ennyit szerettem volna írni nektek.

 

Baráti üdvözlettel : Katalin 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr59592953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása