Mami és Fürgi reloaded

2008.08.19. 12:32 - tenderlovingcake

Címkék: kutya

Újabb hírek érkeztek a két lurkóról Krisztinától és Attilától - ezúton is köszönjük. Mami szépen diétázik, Fürgi pedig méltó a nevéhez :) Részletek alant, nálunk pedig örülés van, hogy megtalálták az ideális családot. :)
sziasztok,
 
újabb helyzetjelentés Mamiról és Fürgiről, Mami fogyókúrán van, ilyen spec tápot kap, már három hete és már kisebb a hasa, nagyon örülünk neki, és egyre jobban néha már szalad is, Fürgi nem bírja a macskákat és a szomszédban elég sok van, egyik nap amikor nyitottuk a kaput kislisszolt és nekirontott egy macskának, de nem lett baja, Attila visszafogta.
 ja Fürgi egyik nap, dobozból pakoltam ki könyveket a teraszon, belemászott a dobozba a könyvekhez, olyan aranyos volt, ja és a kedvence az a seprűs portalanító, odavan érte,
 
továbbra is nagyon szeretjük őket ill. túlságosan is, reméljük még sokáig meglesznek,
 
üdv: Krisztina és Attila Kaposszerdahely

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr45622912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása