Csenge RELOADED

2008.08.21. 12:50 - tenderlovingcake

Címkék: menhelyes örökbefogadott

a Csengéröl illetve most "Nellyröl" irom a megigért informáciot.
Az utat Münchenig nagyon jol birta; olyan volt az autóba mint egy angyal! Az elején egy kicsit félös volt föleg a férfiakkal szemben, de most már teljesen felszabadult és nem tart semmitöl. Már átvette a házörzö kutya szerepét, megugatja az embereket, akiket nem ismer. Nagyon játékos, barátságos a többi kutyával. Sokat van sétáltatva, és már egyre többet lehet szabadon engedni, mert mindig figyeli hogy hol vannak a gazdái. Pár óra elteltével hallgatott már az új nevére és a felfogása nagyon jò. Apu nagyon örült neki. A Nelly mindenhova követi (még a WCre is...); igazi barátság született kettéjük között. Az hogy a Nellyt hoztuk el, egy igazi telitalálat volt!
Mint már a multkor emlitettem, szeretnék egy összeget havonta átutalni ezért kérem hogy irja meg a Menhely bankszámlaszámát.
Itt küldök egy képet a Nellyröl. Remélem sikerül.... Majd ha lesz több kép küldök még.
Tisztelettel
Adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr79625903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása