SOS: Valér megint gazdit keres!

2008.08.21. 14:22 - tenderlovingcake

Címkék: kutya gazdikereső fajtatiszta magyar vizsla

UPDATE: Böbe sorsa megoldódott!

Valér gazdája hirtelen lebetegedett és mivel betegsége ágyhoz kötött ezért nem tud tovább gondoskodni sem Valérről, sem az 5 éves magyar vizsla szukájáról, bármennyire is szereti őket. Mivel a házát emiatt el kellett adnia és szeptember 4-én költözik társasházba ezért SOS ideiglenes v. végleges örökbefogadót keresnek mindketten, lehetőleg együtt, külön-külön is mehetnek, de mindenképpen csak nagyon-nagyon jó helyre.

Néhány info a kutyusokról:
Valér 6 év körüli, Böbe 5 éves fajtatiszta magyar vizsla (ez ugye nem számít soknak mert a vizslák 14-16 évig élnek). Valér 1,5 éve lakik jelenlegi gazdájánál, előző gazdája lepasszolta őt fél év után, mivel családot alapított és nem volt többé a kutya számára hely.
Mindketten jól szocializáltak, emberekkel, más kutyákkal is barátságosak, imádják a gyerekeket és nagyon nagy a szeretetigényük, ragaszkodóak, ahogy egy vizslától kitelik. Valér előéletéről nem tudunk sokat, mert befogott kutyus volt. Böbe nemes családból származik, vadászversenyt nyert (papírjai megvannak) és aktívabb Valérnél. Egyébként ágyban alvósak voltak eddig, de kertesházban éltek. Lehetőleg együtt szeretnénk őket elhelyezni, akár lakásban akár kertesházban, de mindenképp lakásba való bejárással, mert a vizslák nem bírják a szélsőséges időjárást. Jelenleg Budapesten élnek, de Budapest és Kaposvár 50 km-es körzetéből is várjuk gazdijelöltek jelentkezését!

Olyan örökbefogadók jelentkezését várjuk, akik elég időt tudnak szánni a kutyákra, fizikailag is bírni fogják az ellátásukat hosszú évekig és akinél életük végéig éldegélhetnek a gazdival, nem fogja őket lepasszolni 1-2 év után.

Érdeklődni a 20 934 7950 telefonszámon vagy a PhilipEgyesulet@gmail.com email-en lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr48626058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása