Gazdikereső-özön

2008.08.25. 12:30 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem gazdikereső menhelyes

Íme néhány új kutyus, aki nemrég került a menhelyre és szeretne minél előbb gazdira találni. Különös tekintettel a vak kutyusra, aki igazán nem foglal sok helyet, nagyon jó fej és nem szeretné utolsó éveit a menhelyen tölteni, KIEMELTEN gazdit keres! Várjuk a gazdijelöltek jelentkezését a 06-30-968-02-18 telefonszámon vagy a PhilipEgyesulet@gmail.com e-mail címen!

Ő Mókus, kan, 1,5 éves. Kicsit félénk de aranyos. Minden kutyával jól kijön. Szeret labdázni, ismeri a pórázt, nem bántja a cicákat. Családi házba való.

 

 

 

 

Csutak

Ivartalanított szuka, kb. 1,5 éves.Imád futkározni elégaktív kutyus. Minden kutyával és az emberekkel is kedves.

 

 

 

 

Bütyi

Ivartalanított szuka, kb. 2 éves. Nagyon aktiv kutyus. Családi házba való nagyon jó házörző. Minden kutyával kijön csak néha átveszi az irányítást.

 

 

 

 

Vak kutyus

Ő mindkét szemére vak. Még nem adtunk neki nevet. 8-10 éves kutyus de  még aktív! Aki utolsó 5-7 évét szebbé szeretné tenni jelentkezzen mert egy igazán kedves, aranyos kutyus. Az első pillanattól kezdve megengedi, hogy felvegyük soha nem morgott vagy harapott pedig teljesen idegenek voltuk a számára. Minden kutyával kedves.

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr85631766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása