Jákói állatkínzás - ÚJABB RÉSZLETEK!

2009.05.28. 19:44 - tenderlovingcake

Címkék: felhívás állatvédelem állatkínzás fajtatiszta jákói szaporító

Tegnap este az állatok lefoglalása után a jegyzővel kint jártunk megnézni, hogy tényleg nincs ott több állat, mert a rendőrök erről biztosítottak minket. Sajnos nem bizonyult igaznak a dolog, malacokat láttunk kint futkosni.. Ma is elmentünk megnézni, mi a helyzet, hiszen csupán 13(!!!) kutyát tudtunk lefoglalni, ami a töredéke az ott talált állatoknak. Kutyaugatást hallottunk a pincéből, szóval a szaporító oda rejtette most el őket. Ezért azonnal beszéltünk az illetékes rendőrrel, akinél a feljelentést is megtettük, mivel ha nem hozzuk ki onnan sürgősen az állatokat, azok rövid időn belül el fognak pusztulni, hiszen nyilvánvalóan nem látja el őket a szaporító még az alapvető dolgokkal sem, mint étel és víz. A rendőr szó szerint azt mondta nekünk, hogy mi ne pattogtassuk őt, majd ő tudja, hogy mit kell tennie... (!!!)

HÁT NEKÜNK NEM ÚGY TŰNIK! Itt egy teljesen egyértelmű állatkínzásos esettel állunk szemben, azonban a hatóságok nagy ívben tesznek arra, hogy az állatokkal mi történik! Jön a hosszú hétvége, így a szaporítónak ismét pár napja van továbbköltöztetni az állatokat, hogy azokat éheztesse és kínozza tovább! Nagyon félünk attól, hogy újabb életekbe kerül a hatóságok nemtörődömsége!

Mi semmiképp nem adjuk fel, addig fogunk járkálni Jákóra amíg el nem tudjuk hozni onnan az összes állatot, hiszen elvileg MINDEGYIK állatot lefoglalta a rendőrség, így a szaporítónak oda kellett volna adnia őket nekünk. Nem fogunk leszállni a hatóságok nyakáról sem, amíg nem lesz eredmény, amíg nem lesznek nálunk az állatok!! NEM ADJUK FEL!!!

Köszönjük mindenkinek, aki ír és telefonál a támogatást, ha bárkinek jó ötlete támad a gyors megoldásra, lépjen velünk kapcsolatba!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr661149611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása