Csöpi gazdit keres!

2009.08.11. 11:58 - tenderlovingcake

Címkék: kutya felhívás állatvédelem

Szerencsére egyre többen segítik munkánkat és fogadják be az utcán kóborló állatokat arra az időre, amíg új gazdira találnak. Csöpinek is nagy szerencséje volt, hogy ilyen állatbarátokra talált, így nem kell tovább az utcán éheznie arra várva, hogy végre valaki befogadja. Igazán megérdemli a kutyus, hogy rátaláljon egy olyan gazdira, aki őkutyaméltóságának megfelelő otthont nyújt számára!
Köszönjük megtalálóinak ezúton is, hogy megmentették az életét!

Kb. 2 hónapja kóborol már Kaposfőn, ez a véleményünk szerint foxi és tacsi keverék kan kutyus.
Nagyon barátságos, habár idegenekkel először bizalmatlan. Nagyon ragaszkodó, egy emberhez kötődik jelenleg most hozzám, gondolom, hogy a sok szabadban eltöltött kóborlási nap után én vagyok neki, a biztos pont. 2009. július 6-a óta azaz két napja van nálunk. A szomszédaink befogadták volna, de náluk nincs másik kutya, valószínűleg ezért nem maradt ott velük, hiába próbáltuk. Nekünk van már két kutyusunk ők lányok, elfogadták őt, és ő is őket. Szeret ásni, csirkéket hajkurászni, valószínűleg vadász ösztön is szorult belé, és az egér keresést sem veti meg. Szóval nagyon szeretetre méltó kis jószág. Aki befogadja annak számolni kell azzal, hogy pár napig nem tud kimozdulni úgy, a házból, hogy a kutyus ne szökne utána. Egyébként mi Csöpinek neveztük el. Utánam párszor kiszökött, de mindig visszajött. Értelmes, könnyen tanítható fiatal kis eb.
Érdeklődni: 7523 Kaposfő, Csokonai u. 20. Tel.: 06/30 289-7331 Pohnerné Lénárd Beatrix

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr941302500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása