Kiskutyadömping a menhelyen és túl

2009.10.13. 13:08 - tenderlovingcake

Címkék: felhívás állatvédelem gazdikereső kölyökkutya

 

4 hónap körüliek, 5-en vannak testvérek, kan és szuka is van közöttük, nagytestűek lesznek, de van 2 kölykünk akik kistestűek maradnak (ha valaki ilyet keresne..)

 

 

 

 

 

szintén 4 hónap körüliek és 3-an vannak testvérek, kanok és szukák, nagyon kedvesek, játékosak és gyönyörűek 

 

 

 

 

 

kan, 2év körüli, félős, sokat bánthatták de ha érzi, hogy szeretik akkor nagyon ragaszkodó, minden kutyussal kedves, nagy mozgástérre van szüksége 

 

 

 

3-4 hónapos vizsla-pointer kan kutyus.

Remélem sikerül gazdit találni neki hamar.

 

 

 

Tel: 70/458-1516 Molnár Tamás

 

 

6 éves törzskönyvezett, fajtiszta, ivartalanított szuka beagle kutyám részére kutyaszerető gazdit keresek. Családi házból költözünk lakótelepi lakásba, ezért nem tudjuk tovább vállalni kutyatartást. A kutya neve Füles, rendkívül barátságos, gyerekszertő, igényli a gondoskodást. A kutyus teljesen egéyszséges, az idei oltásai rendben vannak. Mellé adjuk a teljes rendelkezésünkre álló felszerelést (kutyashampon, nyakörv, póráz, fonott beltéri kosár, kutyatáp). Csatoltan megküldöm a Füles fényképét.
GAZDIRA TALÁLT!

további menhelyes gazdikeresők:

további nem menhelyes gazdikeresők:

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr271447315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása