Berci, a gyönyörűszép mentett kutyus gazdit keres!

2009.10.28. 20:00 - tenderlovingcake

Címkék: kutya felhívás állatvédelem állatkínzás gazdikereső kan

Szerencsére egyre többen vannak állatszerető emberek, akik sokat tesznek annak érdekében, hogy a szenvedő állatoknak jobb élete lehessen. Azzal, hogy ideiglenesen be is fogadják a megmentett állatot a gazdikeresés erejéig, úgy még egy kutyus kap esélyt arra, hogy az állatotthonban menedéket találjon.

Berci sanyarú élete fordulóponthoz érkezett, szerencsére már nem láncon éhezve éli életét, hanem esélyt kapott egy új élethez megmentői által. Gyönyörű, nagytestű kutyus, aki sok szeretettel várja új gazdiját!

Sürgösen gazdat keres!

 2-3 eves keverek kan (talan ir farkas vagy schnauzer)

Bercit egy lancrol hoztuk el, csontvaz sovanyan, bolhasan. 25kg volt, az allatorvos azt mondta, kb. 35-40 kilosnak kene lennie. Mar bolhatlanitva van, szepen hizik.

Nagyon baratsagos, kedves, ragaszkodo es szep kutya. Nekünk van mar 3 kutyank es 4 macskank, ezert nem tudjuk megtartani, szeretnenk Bercinek jo helyet talalni.

A macskakkal a lakasban joban van, az udvaron kergeti oket, a szarnyasok kozott (tyukok, kacsak) meg nem mertem szabadon engedni, szerintem vadaszna rajuk. A többi kutyaval eddig nem volt problema (2 szuka es 1 kan), ismerkednek, jatszanak. 

Mivel sosem tanitottak semmire, lassan tanul, turelem kell hozza. Porazon kozepesen tud kozlekedni, neha kicsit huz, gyakorolni kell. Minden törödesert nagyon halas. Szobatiszta.

 Remelem talal valahol egy otthont, mar nagyon raferne!

Érdeklődni: 06 30 953 80 50

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr151482312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása