Gyerekbolond kutyus gazdit keres!

2009.12.20. 20:45 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem gazdikereső

Augusztusban találtuk,kerestük a gazdáját de nem találtuk. Soványan, kullancsal tele fogadtuk be kitudja mióta kóborolt. A faluban akkor már 10 napja látták jönni-menni de senki nem fogadta be. Akkor 10 hónap körülinek mondta az orvos és retriver keveréknek. Oltásait megkapta, féregtelenítést és akkor kullancsírtót is. Mindent megeszik,egyáltalán nem válogat.
Tudni kell róla hogy minket nagyon szeret, de idegeneket nagyon megugatja. Éjszakánként a rókákat is nagyon ugatja.
Házörzésre és emberörzésre kiváló,de szeret szökni.Amikor hozzánk került pont 1 hónapig otthon voltunk vele és utánna nagyon rosszul viselte hogy nincs vele senki.A gyerekek után szökött főleg.Talán ez az egyetlen hibája.
Nagyon boldogok lennénk ha olyan emberhez kerülne aki sokat van otthon ,és szereti.Sajnos a környezetünkben nincs lehetőség az elajándékozásra,mert vagy lakásban lakik mindenki vagy pedig már van kutyája.Itt a faluban pedig akkor sem fogadta be senki.
 
Üdvözlettel
Cséfalvay Balázs
csefa.balazs@kapos-net.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr961611705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása