VÉGRE GAZDINÁL - fajtatiszta vizslakölyök sürgősen befogadót, örökbefogadót keresett!

2010.08.03. 16:29 - tenderlovingcake

Címkék: kutya felhívás állatkínzás gazdikereső kölyökkutya fajtatiszta magyar vizsla

Szerencsésen alakult annak a vizslalánynak a sorsa, akitől megtagadták a gondoskodást, ételt, vizet, de cserébe még láncon is tartották.

Amint a fenti képeken is látható, most már remekül érzi magát és gyorsan kiheverte a nem éppen kutyához méltóan letöltött hónapjait.

Utólag is köszönjük mindenkinek, aki segített Lucy megmenekítésében. :)

2010. július 14-én írtuk:

Egy 4-5 hónapos fajtatiszta vizslalánynak keresünk AZONNAL ideiglenes, vagy végleges örökbefogadót. Nagyon rossz körülmények között él, naponta bántalmazzák. Egyetlen gondviselője holnap elutazik, így nem lesz aki etesse-itassa, törődjön vele, az élete is veszélybe kerül! Mivel a kutyusnak egyetlen védőoltása sincs meg, ezért a menhelyre nem tudjuk kivinni a PARVO vírus állandó jelenléte miatt, ami kölyökkutyáknál végzetes betegség.

Ideiglenes befogadó jelentkezése esetén minden segítséget megadunk! Kérjük bárki, aki segíteni tud jelentkezzen minél hamarabb!

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr562151915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása