Kis Benő, akit nagyon szeretnek

2010.08.19. 20:09 - tenderlovingcake

Címkék: állatvédelem kan

Kis Benö nagyon szepen alkalmazkodott a valtozashoz, es most mar teljesen a buvkorebe vont mindkettonket. Vidam, szertelen, ragaszkodo es nagyon szeretjuk. Bekeritettuk neki a fel kertet magas keritessel, de az elso hetekben meg nem hagyjuk egyedul otthon, visszuk magunkkal mindenhova.

Az autot nagyon szereti, es mar jart a tengerparton, parkokban, az egyetemen, ott alszik Rolf irodajaban a heveron, es nagyon kivancsi mindenre. Bejartuk a kornyekunket is szisztematikusan, es a helyi allatorvosnal is lejelentkeztunk.

Szeptemberben kezdodik a kutyaiskola, es allitolag ott azt is megtanuljuk, hogyan kell ismeretlen kutyaval talalkozni. Ez az egy, amit mindkettonknek meg meg kell tanulnia, mert minel nagyobb a kutya, Benö annal inkabb meg akarja tamadni.

Nagyon köszönöm Mindenkinek a sok munkat Benövel, es sok-sok eröt kivanok a többiekhez.

Gondolkodunk rajta, hogy egy kis tars is kellene Benönek, de elöbb meg az ismerkedest tanulnia kell.

Szeretettel udvozlunk Benneteket,

Anita es Rolf

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr272233792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása