Újabb németjuhász szuka keresi gazdiját!

2010.09.21. 09:32 - tenderlovingcake

Címkék: szuka gazdikereső fajtatiszta

Néhány ismertető adatot küldök arról a szép német-juhász szukáról, amit ma délután említettem. Köszönöm a segítséget és nagyon drukkolok,hogy jó helye legyen.

Mi nagyon megszerettük a 3 nap alatt, de itt nincs biztonságban, mivel a kaput, kerítést játszva átmássza és rohan utánunk. Fiatal (az állatorvos szerint kb.egy éves) német-juhász szukának keresünk szerető gazdit.

Okos, szófogadó, valószínű idomított kutyalány, nem találjuk a gazdiját. Nagyon ragaszkodó, társaságot feltétlenül igénylő!! (ember és más kutya) nyugodt kutya.

Olyan helyet keresünk,ahol nincs egyedül, mert a magányt nem tűri, követi a gazdit mindenhova. Magas kerítés szükséges a tartásához. Autózni imád. Pórázon jól vezethető. Nagyon gyorsan és könnyen tanul.

Szóval: nagyon szeretni való és hálás a szeretetért. Elérhetőség: +36-20-997-158

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr662311863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása