FRISSÍTVE: Már csak 4 cukorfalat keres gazdit!

2009.02.25. 19:23 - tenderlovingcake

Címkék: kutya állatvédelem talált szuka kan

 Akkor a maradék 4, akiknek még keresünk:

Az első képen  Zorro és Monti, ők a fiúk. Zorro közepes termetű lesz, Monti kicsit nagyobb, ő a megfontoltabb,sokszor olyan mint egy angol lord (ezért is lett a neve Montgomery), de ő is játékos, nagyon szeret pl: labdázni,. Zorro nevét először a pofáján levő fekete „maszk” miatt kapta, de aztán kiderült, hogy nagy csibész is, (pl: kilopja a nagyobb kutyák tányérjából a legjobb falatokat, )de igazából mindenkit levesz a lábáról, sokkal „bújosabb”mint Monti, igényli hogy simogassák, lehet dögönyözni.

2 kép:  Brandy a legfélősebb, bár csak az emberekkel, amúgy nagyon határozott leányzó, a kutyusok között sokszor ő „rak rendet”, még Monti (4 közül a legmasszívabb) is tart tőle.

3. kép:  Zorro, Amidala (fehér nyakú  lánykutyus) és Brandy.

Amidala  is szeret emberek közelében lenni, őt is lehet dajkálni, de nem olyan csibész mint Zorro.

Mindegyik játékos, és mindegyiket nagyon szeretjük, de már van 2 felnőtt kutyusunk, többet nem lenne szerencsés tartani. November első hetében születtek, tehát most már nyugodtan el lehet őket vinni. Mindent megesznek, (akár kézből) kapnak száraz kutyatápot is, nem válogatósak.
Mindegyiket féregtelenítve, első oltást megkapva adjuk oda, ha kell szállítjuk őket. A lány kutyusokat ivartalanítatjuk, ha kell. Nagyon megköszönjük az eddigi fáradozásukat is, és kérjük legyenek szívesek továbbra is segíteni a hirdetésben! Nagyon szeretnénk, ha minden kutyusunk gazdira lelne, nekik is ez lenne a legjobb.

 Üdvözlettel: Cs. Tímea 20/9946-302

 További képek: 

MONTI
AMIDALA
BRANDY
ZORRO

A bejegyzés trackback címe:

https://philip-egyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr98965911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása